Δείγματα δουλειάς

Παρακάτω θα βρείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από κάθε κατηγορία εφαρμογών και ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε.

Ως εταιρία έχουμε βοηθήσει στην υλοποίηση πολλών ιστοσελίδων, ενώ extensions που έχουμε δημιουργήσει χρησιμοποιούνται από χιλιάδες sites σε όλο τον κόσμο.

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, κάνοντας χρήση των πιο πρόσφατων και εξελιγμένων πλατφορμών ανάπτυξης.

Πληροφοριακό Site

Under6.gr

Απλό δυναμικό site για την ενημέρωση των γονέων προσχολικής υλικίας. Δυνατότητα δημιουργίας ομάδων (user groups) και ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ τους.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

BeeFashion.gr

Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών και προϊόντων, βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Google), responsive design για διαφορετική προβολή σε οθόνες υπολογιστών, tablet και κινητών. Δυνατότητα εισαγωγής και συγχρονισμού προϊόντων από αρχείο Excel για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Εφαρμογή για Κινητά Τηλέφωνα

123 Αντιγραφή και Μεταφορά Επαφών

Υλοποίηση της εφαρμογής μέσω υβριδικής πλατφόρμας, έτσι ώστε να παίζει τόσο σε android κινητά, όσο και σε iPhone. Η επιλογή αυτή εξασφαλίζει το μισό κόστος ανάπτυξης, σε λιγότερο χρόνο.

Υπηρεσία Διαδικτύου

Tabulizer.com

Εργαλεία για προγραμματιστές για την δημιουργία πινάκων με δεδομένα και γραφημάτων. Υλοποίηση wizards, βοηθημάτων, επεκτάσεων (extensions), πληρωμών και διαφόρων αυτοματοποιημένων λειτουργιών.